Toepassingen

MUURISOLATIE 6 Toepassingen Producten

MUURISOLATIE

Geventileerde gevel

Met gevelisolatie beperk je in belangrijke mate warmteverliezen in een gebouw en creëer je een optimaal binnenklimaat. Geventileerde gevels zijn een bijzonder efficiënte oplossing om de bouwschil te bekleden. Ze beschermen tegen vocht en warmte en dragen bij tot een duurzame architectuur.

URSA TERRA
MUURISOLATIE

Scheidingswand

Niets zo storend als je huisgenoten te horen tijdens een tv-moment of net wanneer je een belangrijk gesprek wilt voeren. Door het gebruik van scheidingswanden deel je een ruimte praktisch op en met de juiste isolatie verbeter je de akoestiek in huis.

URSA PUREONE, URSA TERRA
MUURISOLATIE

Binnenmuur

Als spouwmuur- of buitengevelisolatie geen optie is, verkrijg je toch een optimaal wooncomfort door je binnenmuur te isoleren. Voor een aangenaam leefklimaat in de woning zelf, biedt scheidingswandisolatie heel wat akoestische voordelen.

URSA PUREONE, URSA TERRA, URSA XPS
MUURISOLATIE

Perimeter (kelder)

Dat warmte via de muren en het dak verloren gaat, daar twijfelt niemand nog aan. Ook de kelder speelt een belangrijke rol in het op peil houden van de temperatuur in huis. Je kelder isoleren is dus geen overbodige kost. Integendeel, het levert gegarandeerd warmere voeten op in de winter en een lager risico op vochtproblemen.

URSA XPS
MUURISOLATIE

Buitenmuur

Als het koud is buiten, trek je een warme jas aan. Voor je huis is dat niet anders. Bouwkundig gezien is je buitenmuur isoleren de slimste zet om het hele jaar door een aangenaam binnenklimmat te creëren. Tegelijkertijd vermindert het de geluidsoverlast van buitenaf.

URSA TERRA
MUURISOLATIE

Spouwmuur

Heeft je huis een spouw, dan is spouwmuurisolatie de eenvoudigste en snelste oplossing om je huis te beschermen tegen koude en geluid. Deze oplossing is naast budgetvriendelijk ook de minst ingrijpende voor je woning. Bij een nieuwbouw wordt de isolatie van de spouwmuur voorzien in het ontwerp. Bij bestaande gebouwen zal je moeten na-isoleren.

URSA TERRA, URSA XPS

Compare /3

Select 2 or 3 products

Annuleren
  1. Home
  2. Material list